VV Oene

VV Oene – MO15-1 Najaarskampioen

Oene MO15-1 najaarskampioen

Onlangs zijn de meiden van Oene MO15-1 najaarskampioen geworden. De kampioenswedstrijd werd gespeeld in Epe tegen de nummer 1, EZC. EZC had één wedstrijd meer gespeeld en drie punten meer. Als Oene zou winnen, kwamen de ploegen gelijk te staan met het aantal punten, maar Oene had dan een veel beter doelsaldo.

In de eerste helft kwam EZC op voorsprong door een mooie vrije trap. Maar in de eerste minuut van de tweede helft trok Oene de stand weer gelijk. En vijf minuten voor tijd scoorde Oene het winnende doelpunt.

De vreugde bij de meiden, de leiding en de vele meegereisde supporters was groot. Na de wedstrijd was er taart in de kleedkamer. En bij terugkeer in Oene werd MO15-1 opgewacht door een haag van vlaggen. In de kantine volgde voor iedereen nog een beker en patat. Quote van de meiden: ‘We vinden het heel leuk dat we kampioen zijn, maar nog leuker vinden we dat we zo’n gezellig team hebben!’