radio794

1 augustus in de Speuldeuze en Praotstoel794

Cor Rorije geet disse keer in de Speuldeuze zuukn in de Streektaalmeziek van Zeeland en Vlaanderen. Meschien heur ie ‘t verschil tussn de oestervissers en de luu van de muur van Geeraedsberg. Om 10 uur gaat Gert Roelofs zich met de techniek van de Praotstoel bemoeien. We beginnen met de opname die Cor Rorije gemaakt heeft met Fysiotherapeute Cathrien Hesselink en Buurtsport Coach Jeroen de Lange van KoppelSwoe over Racerunning. Het is de werelds hardst groeiende sport voor mensen met een beperking.

We hopen op een mooi begin van de Campingtour 2020 met Linda op ‘t Hinkel in het Emsterbroek. We hopen deze zaterdag ook meer te vernemen over De/Het KunstLokaal in Wapenveld. Linda is dan in het Minimuseum met koetsen, karren en boerderijwerktuigen bij ‘t Hinkel. Berichten uit de EvenementenAgenda om 11:40u door  Cor Rorije. In de EvenementenKalender zal weer aandacht zijn voor alle uitvoeringen en optredens die op stapel staan. Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794