13 juni 2020 Speuldeuze & Praotstoel794

Om 9 uur begint wie in de Speuldeuze met ’n röntie deur Nederland. Cor Rorije probeert de biezundere streektaalnummers d’r uut te vissn.

Als om tien uur Gert Roelofs achter de knoppen kruipt om de zaken in deze uitzending te reguleren horen we het programma-overzicht van Cor Rorije. Die gaat na de introductie door met een gesprek met wethouder Scholten van de gemeente Epe. Zij gaan het hebben over het gevolg voor de gemeenschap van het afblazen van alle “goede doelen evenementen” in de gemeente Epe door het Corona-virus. Is bij de gemeente bekend wat dat aan financieële schade voor de verschillende organisaties oplevert?  En wat kan de gemeente daarin betekenen?

Yvon van de Meer, bestuurslid van Hagedoorns Plaatse zal Linda Seinstra  meenemen in de eerste weken na de opening van de Museumboerderij. Zijn zij blij om weer aan de slag te kunnen?  Is de toeloop binnen de perken gebleven? Klopten de plannen zoals ze bedacht waren?

We weten nog niet of we kunnen praten met de mensen van Heerde  Energiek. We hebben nog geen reactie op onze uitnodiging. Wij hopen dat zij deze dagen nog energiek worden!

Bij Radio794 is ondertussen een nieuw jongerenprogramma ontstaan dat aandacht besteed aan nieuwtjes en goede muziek. We hopen in de in week 25 een opname met Frederique Oudshoorn & Thomas Wientjes te maken over hun programma.

Om 11:40u gaan Linda Seinstra en Cor Rorije kijken of er nog veel te melden is vanuit de EvenementeKalender.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!