13 juni 2020 Speuldeuze & Praotstoel794

In de Speuldeuze, tussn neegn en tien uur heurt uule disse keer de Zeeuwse en Vlaamse streektaalmuziek en heurt wie o.a. Bennie Hek & the Hoedoes en  ‘t Crisis Orkestje uut Antwerpen.

Tony van Dommelen neemt om 10 uur het commando over de mengtafel over om de techniek van de Praotstoel te gaan regelen.

Om 10 uur heeft Cor Rorije de introductie en na de verjaardagskalender een gesprek met wethouder Meijer van de gemeente Heerde. Hij is de beheerder van het gemeentelijke geldkistje, wat dit jaar onder behoorlijke druk komt te staan. We hopen van hem te horen wat de afkortingen allemaal betekenen en hoe de geldzaken gaan knellen binnen de begroting. Een soort workshop over TOZO, TOGS, NOW, MMKB, GO, enzovoort.

Dit jaar geen Cultuurmarkt op deze zaterdag in Heerde maar toch hopen wij van een van de mensen van het Cultuurplein Noord Veluwe te horen wat zij nu nog kunnen ondernemen in deze tijd met beperkingen.

Via de Ruud Timmerman de apotheker van Apotheek Heerde horen wij hoe de nieuwe situatie is in de Apotheek aan de Brinklaan in Heerde.

We hopen met een van de sportcoaches van “Heel Epe Beweegt” te praten over de 7dagenwaterchallenge te praten. Deze wordt gehouden van 15 t/m 21 juni. In deze week mag je uitsluitend water drinken (ook bruiswater) maar geen frisdrank wat suikerhoudend is. Natuurlijk mag je wel eten. We zijn benieuwd hoeveel kinderen deze uitdaging aangaan en wellicht ongemerkt afvallen.

Natuurlijk hebben wij om 11:40u weer de EvenementenKalender voor het weekend en de nieuwe week.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!