radio794

14 maart 2020 in de Speuldeuze & Praotstoel794

Erik Daems mag tussen 9 en 10 uur deur de Zeeuwse en Vlaamse streektaalmuziek zuuken.

Om 10 uur kruipt Gert Roelofs achter de knoppen in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel.

We hopen te beginnen met Kees Hoogink die ons meer duidelijkheid gaat geven over het eventuele vertrek van de Kledingbank de Cirkel, uit het pand van Setten.

We verwachten een aantal mensen van de organisatie van de Urban Trailrun op 2 april in Epe in de studio of aan de telefoon te hebben. Wij zijn reuze benieuwd hoe de 2e versie er uit gaat zien. En of ze de 300 deelnemers gaan halen.

Om 11 uur hebben wij de organisatie van de Oudijzeractie van de Jenaplanschool uit Hoorn/Heerde in de studio of aan de lijn. Zij kijken dan even terug naar de besteding van de vorige opbrengst en vooral vooruit naar de dag van inzamelen, 21 maart, als iedereen het waardevolle spul bij Eiland in Heerde komt inleveren.

We proberen live nog even de NL Doet dag in Heerde of Epe te bezoeken om te kijken wat er allemaal gedaan wordt die zaterdag de 14e maart.

Om 11:40u is Hetty Kolkman aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794