radio794

15 augustus in de Speuldeuze en Praotstoel794

In disse Speuldeuze is Cor Rorije in de Drentse Streektaalmeziek an ‘t zuukn ewes. Van noord nao zuud en van old naor nieuwe klanken. Om 10 uur gaat Gert Roelofs weer achter de knoppen zitten om de techniek van de Praotstoel te beheren. Cor Rorije kijkt dan LIVE bij het Oever in Wapenveld om van de familie Doppenberg te vernemen wat het 3e jaar in hun campingbestaan gaat worden. Het zijn wel heel erg wisselende opstart jaren.

Om 10:35u is het tijd om te naar Linda Seinstra die op de Wildhoeve een gesprek heeft gehad met Karin van de Kaade over de opstart na een beroerde periode daar achter in Emst.  

Om 11uur praat Cor Rorije telefonisch met de voorzitter Marion Voetelink van het Vaassens Museum over de exposities die nog in de planning staan tot december. Daarna heeft Cor de voorzitter van het Vaassense Zomergebeuren “Cavente” aan de telefoon over de afgelasting en de reacties van de kinderen daarop. En natuurlijk de vraag hoe gaat 2021? 

Ook mag Cor om 11:40u met de berichten uit de EvenementenKalender door.  In deze Kalender zal weer aandacht zijn voor alle uitvoeringen en optredens die op stapel staan in deze weken.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794