nieuws

16 december kerstmarkt in Oene

Op 16 december organiseert de activiteitencommissie van het Kulturhus in Oene een gezellige kerstmarkt voor jong en oud zowel binnen als buiten het Kulturhus. De markt begint om 15.00 uur, zodat ook gezinnen de mogelijkheid hebben om de markt te bezoeken, en eindigt om 21.00 uur.

Programma
Er is een grote diversiteit aan kramen. Zo worden er kerststukjes verkocht, zijn er diverse cadeauartikelen, speelgoed, vogeltaarten en kerstartikelen. Er worden zelfgemaakte producten aangeboden zoals bier en sap, en heerlijke fleece vesten in diverse kleuren en maten voor de koude winterdagen.
En dit is nog maar een deel van het aanbod. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht en er zullen diverse eet- en drinkwaren worden aangeboden, zoals oliebollen, en glühwein. Er zullen diverse muzikale optredens zijn gedurende de markt bijvoorbeeld een optreden van de Veluwse Midwienterhoornbloazers.

Kerk open
Tijdens de kerstmarkt is de kerk in Oene ook geopend, van 18.00 uur tot 21.00 uur

Gratis entree
De entree is gratis. Parkeren kan op de parkeerplaats van het Kulturhus (ingang aan de Horthoekerweg tussen nr 12-14). Let er op dat u niet bij elke kraam kunt pinnen.  

kerstmarkt Oene 2018 Copyright www.oene-info.nl