18 januari 2020 in de Speuldeuze & Praotstoel794

Erik Daems geet disse zaoterdag um 9 uur beginn an ’n Speuldeuze met Gelderse streektaalmeziek. Daorbij kiek wie ok is weer dwärs deur de preveensie.

Vanaf 10 uur is Gert Roelofs onze man die de knoppen bedient in de studio in Heerde. Linda Seinstra en Cor Rorije zijn dan in de studio om de gasten te ontvangen.

Om 10:10u horen we de opnames die Cor Rorije maakt op 17 januari tijdens de Kick-Off van de Samenloop voor Hoop in de Heerd in Heerde. Een kombinatie van sfeeropnames en interviews met teamleiders en bestuur.

Daarna hopen wij een gesprek te hebben met de Harrie Vinke over zijn beleving van de SCANCovery Trail die tussen 2 en 10 januari heeft plaatst gevonden. Hij was in de trail aanwezig als speciale gast. Cor Rorije hoopt deze week een gesprek met Harrie te kunnen hebben.

Doordat het 2 grote items betreft zal er rond het nieuws en reclame een knip gemaakt moeten worden zodat we na elven door kunnen gaan.

Om 11:20u gaan we verder met aandacht voor de Dorpsraad Veessen/Vorchten i.o.. Zij willen een vaste basis en gesprekspartner voor de Gemeente Heerde zijn. Voorzitter Paul Jansen hoopt dan versterking uit Vorchten mee te hebben. We horen dan wat zij als onderwerpen kunnen en willen inbrengen voor het VoVeMa-gebied.

Natuurlijk hoort u de berichten van de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794