radio794

19 Juni in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems krig wat vakaansiegevuul en geet op zuuk in Vlaandern nao wat nie-je meziekies, maer blif mooje ok olde smeerlappen laoten heuren.

Om tien uur gaat Gert Roelofs weer achter de knoppen zitten om de techniek te regelen in de Praotstoel. Cor Rorije zit dan aan de grote tafel bij onze bovenburen op meer dan anderhalve meter om te kijken op welk moment Villa Jacoba weer open gaat. Hij hoort dan van de voorzitter van de Heerder Historische Vereniging, Dick de Witte, hoe de openstelling gaat werken. En van George van de Most wil hij graag weten of er nog wat zaken aan de expositie “DienstPlicht” zijn verandert tijdens de sluiting van het museum.

Linda Seinstra is op speurtocht in Vaassen. Zij gaat om 11 uur in het Vaassens Museum zien hoe het voelt om na de Lockdown weer aan de slag te zijn met alles wat geweest is. Zij begint met de imker Willem van der Vegt over de bijenhouders vereniging aldaar

Linda Seinstra is op haar speurtocht in Vaassen ook nieuwsgierig naar andere, nog opstapel staande, exposities die volgen in de rest van het jaar.

Cor sluit af met de berichten en de EvenementenAgenda om 11:40u.

Kijk altijd op WWW.RTV794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen in de Praotstoel.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – 93,1 FM kabel – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.

 Kijk op www.facebook.com/praotstoel794

Hebt u berichten of informatie voor onze uitzending mail die naar Redactie@RTV794.nl ter attentie van de Praotstoel of rechtstreeks naar praotstoel794@gmail.com .