19 oktober in Speuldeuze & Praotstoel794

Op disse zaoterdag de 19e oktoberi heurt wie hoe Erik Daems oonze lieste met Aoverieselse Streektaalmeziek deurvlooit. Met ok weer wat jongeluu die de steerktaalmuziek blieft anvuln en uutdraegen. 

Cor Rorije is dan bij de bovenburen van RTV794 waar dan gekeken wordt naar de nieuwe expositie van de HHV.  Ditmaal  over de cafe’s en (hotel)restaurants die er in Heerde waren en nog zijn.

We hopen om 11 uur in de mooie kamer van Villa Jacoba te praten met de mensen van Oranjevereniging Maxima over de Goede Doelen Actie op 25 en 26 oktober en 1 en 2 november in de tent op het Berghuizer terrein.

Op donderdagavond 17 oktober maakt Cor Rorije opnames van de informatie avond over de opzet van het nieuwe Dorpsplan voor Wapenveld. Hij hoopt daar te praten met de onderzoekers over de bijzondere opmerkingen tot dan. Maar ook aan het eind van de avond te horen of er nog andere geluiden zijn genoteerde en wat nu moet gebeuren.

De techniek is deze morgen in handen van Erik Daems.

Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman ook nu om 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken vanuit de mooie kamer.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794