19 september in de Speuldeuze en Praotstoel794

In de Speuldeuze hebbe wie de Grunneger Streektaalmeziek deur evlooit. Daor hep wie ok de verschilln tusn de Waddenkante en de grèèns met de Pruus ontdekt. Wie haopt, uule ok!

Wij hopen in de Praotstoel om 10uur te horen wat Gymnastiekvereniging Pegasus uit Heerde doet in het nieuwe seizoen? Gesprek met de voorzitter Jaap Roetert over Corona en ook de topsporters in zijn club.

KoppelSwoe heeft verschillende Steunpunten in de gemeente Epe. We starten een serie gesprekken over de verschillen tussen de steunpunten als je een gemeente hebt met 4 dorpen en 5 steunpunten. We beginnen bij de Burgerenk in Epe en kijken ook gelijk naar de verschillende Gymlessen in de 4 dorpen van de gemeente Epe.

We hebben ook Peter Olde Scholtenhuis aan de telefoon om te praten over de invloed van Corona op de kermiswereld. En de oplossingen die zij zelf bedenken om toch een beetje inkomen te genereren.

We verwachten een gesprek te hebben met een vertegenwoordiger van de Adviesraad Sociaal Domein Epe. Per 1 januari 2020 zijn ze ook het adviesorgaan van de gemeente Epe voor Jeugdwet, Participatiewet en Werk en Inkomen naast de WMO. Wij hopen dan te horen wat er van hun versterkingen wordt verwacht. Zoekt U een mooie vrijetijdsbesteding die soms ook wel spannend kan zijn, dan is dit uw kans.

Berichten uit de weekkranten en de EvenementenAgenda om 11:40u door  Linda Seinstra en/of Cor Rorije.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794