2 november in de Speuldeuze & Praotstoel794

ErikDaems is disse dag op stage bij Radio-GLD. Daorumme mag Cor Rorije disse märgen de techniek beheern. Dus tussen 9 en 10 uur de mooiste streektaalmuziek van Nederland.

Na 10 uur blijft hij zitten achter de knoppen van de mengtafel om de Praotstoel technisch te begeleiden.

Linda Seinstra zal rond 10uur eerst in gesprek gaan met de bestuursleden van de Kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken op hun jaarlijkse clubshow in de Rank.

Om 11 uur komt Wim Hekkert daar om te vertellen wat de Stichting Sidney and Friends inhoudt. En waarom zoveel vrienden daarbij betrokken zijn die door onder andere fruit te plukken voor de inkomsten van de stichting zorgen. Daarmee kan het Huifbedrijden worden bekostigd en nog wat andere zaken op groot Schuilenburg.

Om 11:20u maakt Linda nog een laatste rondgang langs de dieren. Hopelijk komt ze nog de jonge leden tegen.

Om 11:40u is Hetty Kolkman aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794