21 december in de Speuldeuze & Praotstoel794

Op disse zaoterdag geet Erik Daems de Nederlandse Streektaalmeziek deurvlooin. Hie geet dan opzuuk nao de Käsdeunties in de streektaal. En dan kom ie d’r nog genog teegn um ‘n uurtie te vulln. De conference kump van de CD Verdan met stukkie eschreven deur Gerrit Kraa van ‘t Van Deinse uut Ensche (Enschede)

Linda Seinstra is in de studio met heur gassn Hennie Olthuis en Fennie Dekker. Zie gaot dan Käsverhaelties léézn en ok gedichies veur disse tied van ’t jaor.

Cor Rorije is deze morgen in Epe om te kijken hoe het bij Epe on Ice verloopt daar in het Loeff-park. Wie geniet het meest van het gebeuren? De bezoekers of de vrijwilligers?

De techniek voor de Praotstoel is deze morgen in handen van Gert Roelofs

Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman nu om ongeveer 11:30u (om wat tijd in te halen die vorige week door het brandalarm verloren ging) haar EvenementenKalender weer klaar en dit is dan eigenlijk een Kerstkalender.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794