21 november in de Speuldeuze en Praotstoel794

In disse Speuldeuze is oonze buurpreveensie Aoveriesel, veur Erik Daems de de plekke um te zuukn in de streektaalmeziek. Hie zal met Aalt Westerman, Luuks Nijsingh, Gery Groot Zwaaftink en Kump Wé, laotn heurn wat d’r in Salland zoal ezung wordt.

Vanaf 10 uur is Gert Roelofs weer achter de knoppen en dan hopen wij het volgende te kunnen doen!

We praten om 10:10u, met de nieuwe directeur-bestuurder van ouderenzorgorganisatie Viattence op de Noord Veluwe. Wat mogen wij van haar verwachten de komende 5 á 6 jaar (de gemiddelde verblijfstijd op deze functie).

Om 10:35u Proberen van Wethouder Meijer, de penningmeester van de gemeente Heerde, te horen hoe zijn begroting de raadsvergadering is doorgekomen. Waar zijn er nog plussen en minnen verwerkt in deze week?  Is er nog steeds sprake van een stabiele begroting voor 2021?

Om 11:00u hopen we te praten met de voorzitter van de Wapenveldse ondernemers. Kan Patrick Rosmolen nog een positief verhaal over de acties  tijdens de komende feestdagen aan ons vertellen?

Om 11:20 hebben wij Hans Valent, de voorzitter van de ondernemersvereniging Vaassen aan de telefoon om te horen wat er nog aan feestelijke acties in de periode Sinterklaas – Kerst mogelijk zijn en gedaan worden.

We praten om 11:40u nog even met huisarts Paul Roseboom om te horen of we een rustige tijd mogen verwachten nu de besmettingsgraad gelukkig weer laag is geworden.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794