radio794

22 februari in Speuldeuze & Praotstoel794 EXTRA tot ongeveer 14 uur!!

Op disse zaoterdag de 22e februari heurt wie hoe Erik Daems oonze lieste met Caranavals meziek deurvlooit. Det zal dan veural Limburgse en Braobantse streektaalmeziek wéén.

Hij blijft het volgende uur achter de knoppen zitten om de Praotstoel te gaan begeleiden zodat Cor Rorije de presentatie kan doen. Tussen 12 en 14u zal Cor de techniek en de presentatie doen.

Op donderdag 20 februari maakt Cor Rorije een aantal opnames tijdens de opening van de eerste expositie in Villa Jacoba van 2020 in het frame van 75jaar Vrijheid. De Heerder Historische Vereniging heeft onder aanvoering van George van der Most een tentoonstelling samengesteld over de Militaire Dienstplicht in Nederland vanaf de Dertigerjaren.

Vanaf 11:00uur gaan we verbinding zoeken met Linda Seinstra en Tony van Dommelen die in Vaassen aanwezig zijn om iedereen voor te bereiden op de start van het Carnaval en vooral de optocht. We gaan regelmatig in Vaassen rondkijken en luisteren naar de verhalen van de wagenbouwers en ook naar toeschouwers om te horen wie kans heeft op de eerste prijs.

Onze vaste waarde, Hetty Kolkman is om ongeveer 11:40u klaar om haar EvenementenKalender aan U te presenteren.

Tussen 12 en 13 uur hebben wij weer ruimte voor Nederlanstalige Carnavalsmuziek met flitsen van Linda en Tony tot wij om 13:03u LIVE de overdracht van de sleutel van de gemeente en daarna het vertrek van de optocht gaan volgen.  Rond 14:00u moeten wij jammer genoeg weer stoppen met deze lange Praotstoel.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794