nieuws

24 december – Kinderkerstfeest in kerk Oene

Over twee weken hopen wij het kerstfeest met het thema: “Niet gewoon, maar heel bijzonder” te vieren met alle kinderen.

We vieren feest omdat Jezus is geboren voor jou en mij. Dat is niet gewoon, maar heel bijzonder! Daarover ga je meer horen in de kerk van Oene. Op kerstavond, 24 december om 19.00 uur. Iedereen: kinderen, ouders, broers en/of zussen, opa’s en oma’s, gemeenteleden, jong en oud is welkom! Alle kinderen die zich opgegeven hebben mogen vooraan in de kerk bij elkaar zitten. Zo kunnen ze volop musiceren, meezingen, Bijbelteksten voorlezen en/of gedichtjes opzeggen. Na dit kerstfeest krijgen alle aanwezige kinderen hun zelf gekozen boek en een lekkere verrassing mee naar huis.

We hopen in de kerk te gaan oefenen met alle kinderen die meedoen op het kerstfeest (“generale repetitie”) op zondagmorgen 18 december, na de ochtenddienst. Het zou fijn zijn als dan alle kinderen aanwezig zijn. Er is dan ook een organist die alle liederen begeleidt. Het duurt tot ca 12.00 uur.

Als er nog iets onduidelijk is of u hebt een vraag dan kunt u mailen met Mariëlle van Hell, e-mailadres: m.vanhell@hetnet.nl of bellen naar Klazien Riphagen tel. 0578 641939.
Hartelijke groeten, namens de Kinderkerstfeest-commissie