radio794

24 Oktober in de Speuldeuze en Praotstoel794

In de Speuldeuze is Erik Daems onderweg deur de Braobantse Streektaalmeziek. Hie zal dan bekieken wat daor de verschiln in de breedte bint.

Vanaf 10 uur is Gert Roelofs de chef van de de ECK en dan denken wij het bvolgende te kunnen doen.!

We hopen om 10:10u, met de afdeling Wijkonderhoud van de Gemeente Epe te praten over de “bladkorven” die in de verschillende wijken zijn geplaatst.

Om 10:35u gaat Cor Rorije met Gerrita Beumer en Linda Seisntra praten over de uitkomst van de Logeerzorg Pilot. Is dit een goed middel om de Mantezorgers een beetje te kunnen ontlasten?

Om 11:00u bellen we met Richard Barnhoorn van de Alexandrahoeve in de Veluwepoort. Zij bestaan dideze maand 15 jaar en kunnen geen “Smakelijk Epe“ organiseren.

Om 11:20u hebben wij al een paar Streektaal verhaaltjes als reserve klaar staan. De ze zijn van de Streektaal-Schriefwedstried van dit jaar. Fennie Dekker – Emst, Jan van Leeuwen – Heerde, Jan Haas – Epe zijn de schijvers die komende week gekozen zijn voor een opname.

De Berichten uit de weekkranten en de EvenementenAgenda worden om  11:40u door Cor Rorije voorgelezen.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794