25 juli in de Speuldeuze en Praotstoel794

Cor Rorije geet in de Speuldeuze, scharreln deur de Streektaalmeziek van Brabant en Limburg. Ie kunt dan heurn hoe de de meziek in America klinkt of onderan de Cauwberg of in Mestreech. D’r noas hef Broabant zien eigeste klanke in Budel of Eindhoven. Om 10 uur gaat Tony van Dommelen zich met de techniek van de Praotstoel bemoeien. We beginnen met de opname die gemaakt is op de eerste Sport- en Spelmiddag die in Vaassen is gehouden in samenwerking tussen de sportcoaches van KoppelSWOE en de Vaasense Ondernemers. Cor Rorije ging daar kijken en sprak met Hans Valent de voorzitter van de ondernemers. Om 10:35u wordt er gepraat over Clarity Verslavingszorg. Daarbij zal Cor Rorije via de telefoon praten met Harm Huizenga die alles weet over de verschillende wijzen waarop deze zorg wordt verleent. Om 11:00u praten wij telefonisch met Wim Visser, over het weer op gang komen van de Vrijwilligehulpdienst van de Kruimelschaar in Epe en Vaassen. Vanaf ongeveer 11:20u hebben wij contact met een van de bestuursleden van Muziekvereniging Vriendschap uit Oene. Ook zij beginnen weer voorzichtig met de repetities. U zult verbaasd zijn over de strakke regelgeving die zorgt dat dit door kan gaan. In de EvenementenKalender zal weer aandacht zijn voor alle uitvoeringen en optredens die op stapel staan.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794