radio794

25 september in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems is an de hand van ’n paer Grunnse zangers an ‘t zuukn naor de mooiste deunties uit de Grunneger streektaalmeziek. Ede Staal geboorn in Termunterzijl, Alex Vissering geboorn in Musselkanaal, Stroatklinkers uut Harkstede, Wia Buze uut Termunten en ok nog de Bende van Baflo Bill uut?  Zo heur ie nog is wat!  

In deze Praotstoel met Gert Roelofs achter de knoppen en Erik Daems op de achtergrond doet Linda Seinstra de presentatie. We beginnen deze uitzending met een opname van Linda die zij maakte tijdens de plukactie van de vrijwilligers voor de Stichting Kenia Kinderen in Epe.

Cor Rorije maakte deze week een opname met de nieuwe coördinator Mantelzorgers en Vrijwilligers in Heerde, Dirk Jan van der Veer.

Ellen Koot heeft een opname gemaakt tijdens de speciale jeugduitvoering van “Zo gaan wij allemaal” in Wapenveld op maandag 20 september. Wat hebben de jongeren meegekregen?

Linda Seinstra praat telefonisch met Margriet Breet van de Bibliotheek Noord Veluwe over de zoektocht naar Taalvrijwilligers op de Noord Veluwe.

Berichten en de Agenda worden vanaf 11:40u bekend gemaakt.

Kijk altijd op WWW.RTV794.NL voor de laatste informatie over wijzigingen in de Praotstoel.

Te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Herhalingen op zondagmiddag vanaf 17u en maandagmorgen vanaf 10u.

Hebt u berichten of informatie voor onze uitzending mail die naar praotstoel794@gmail.com