radio794

26 december in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems geet in disse Speuldeuze deur de streektaalmeziek van heel Nederland heer. Wat is d’r an Kâsvâssies emaekt deur de streektaalzangers? Wie zult ‘t zaterdag de 26e allemaol heurn. Met ‘n conference aover de Kâsdaege?

Vanaf 10 uur is Erik weer de knoppenbaas in de studio bij de Praotstoel. Linda Seinstra en Cor Rorije maken er dan een leuke kerstuitzending van. We hopen nog te bellen met mensen die dit jaar ondanks alles mooie bijzondere zaken mochten beleven. Het is al zeker dat we tijdens de uitzending contact hebben met Tony van Dommelen over zijn herstel.

Berichten voor het programma kunnen gezonden worden naar praotstoel794@gmail.com

De Berichten uit de weekkranten en de Agenda worden om 11:40u door Cor Rorije voorgelezen.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste programma-wijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).

Herhalingen van de Praotstoel zijn op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u  Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.  www.facebook.com/praotstoel794

Namens alle medewerkers aan de Praotstoel: Linda Seinstra, Erik Daems, Gert Roelofs, Tony van Dommelen en Cor Rorije hele fijne dagen toegewenst!