27 Februari: in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems geet tussn 9 en 10 uur graevm in de Achterhoekse streektaalmuziek. Daor bint nog veule mooie pârelties te vinn. Om 10 uur stapt Gert Roelofs weer achter de knoppen om al het gepraat te besprenkelen met de oude nummers uit de 60er en 70er jaren. Cor Rorije gaat dan praten met de directeur van de Krugerstee in Vaassen. Haar basisschool wordt gerenoveerd en voorzien van de modernste energie- en warmte-voorzieningen.

Om 10:35 gaat hij verder met Frank Drost een van de voorzitters van Visit Heerde. Zij zijn op zoek naar een “Bevlogen bestuurslid” uit Wapenveld. Na de koffie om 11:00u gaan we verder met Fennie Tiemens, om te horen waar het gaat wringen, nu door Corona het Alzheimer Café niet meer normaal kan functioneren.

Om 11:20u gaan we horen hoe de hulp bij het invullen van de belastingformulieren dit jaar gaat lopen. We beginnen dan met Teun v.d.Brink van de vakbeweging FNV. Daarna Ria Steentjes van KoppelSwoe over het Formulierentaem in Epe. En we sluiten dit rondje met Ton Hulsebos als Ouderenwerker in de gemeente Heerde.

Even een muziekje en dan verteld Henk van de Put, een van de bedenkers, hoe het in de volgende serie uitzendingen van de SportQuiz bij RTV794 gaat werken. Natuurlijk komen de verdere berichten en plannen voor de komende weken ook ter sprake in de Agenda.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794

Hebt u berichten of onderwerpen voor onze uitzending mail die naar Info@RTV794.nl ter attentie van de Praotstoel.