27 Juli 2019 in de Speuldeuze & Praotstoel794

’n Speuldeuze uit Drenthe. Een opname van camping de Helfterkamp in Vaassen Live vanaf de Tesseplekke in Veessen De Veluwe toertocht op 3/8/19 van TC Heerde

Erik Daems gaat deze zaterdag om 9 uur beginnen aan een Speuldeuze met Aoverieselse streektaalmeziek.

Vanaf 10 uur is Tony van Dommelen onze man die de knoppen bedient in de studio in Heerde.

Een door de week gemaakte opname van Linda Seinstra met Kirsten en Bart Looijmans van de Helfterkamp in Vaassen. Dan hoort u alles over de specialiteiten van deze camping die achter de Cannenburgh is gelegen en een landelijk erkenning geniet.

Cor Rorije is ondertussen op Camping de Tesseplekke aangeland waar hij met Berend Jan Tessemaker zeker de Belevingsplekke zal bezoeken. Gaan ze ook nog de blubber in?

Om 11:00u hoort u de mensen van TC Heerde die aan Cor vertellen over mooie toertocht die zij op 3 augustus gaan organiseren over verschillende afstanden. De verschillende routes zijn te kiezen voor jong en oud.

Natuurlijk hoort u de berichten van de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman vanuit de studio

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794