radio794

27 juni 2020 Speuldeuze & Praotstoel794

Om 9 uur begint wie in de Speuldeuze met ‘n toertje deur. Cor Rorije probeert de verschilln tussn de streektaalnummers van Wia Buze en Erwin de Vries duudelek te maekn.

Als om tien uur Tony van Dommelen zijn plek, achter de knoppen heeft ingenomen, om de technische zaken in deze uitzending te reguleren horen we het programma-overzicht van Linda Seinstra. Omdat er nog geen verjaardagen overzicht is van de Gemzen en de Skeelerclub gaat zij na de introductie door met een gesprek met een van de bestuursleden van het Museum Vaassen Historie. Zij zoeken jongere vrijwilligers die de bezoekers kunnen rondleiden zolang er nog Corona beperkingen zijn.

Cor Rorije gaat rond 10:35u praten met Wilma Stokkink van de VVV Epe. Wat zal het vakantieseizoen brengen? Dat is de vraag die veel mensen zich zullen stellen.

Linda Seinstra zal om 11uur praten met Ruud Geerligs van Daams Molen in Vaassen. Het zal dan gaan over de jubileumactie op 3 en 4 juli rond de molen. Zij zal dan horen hoe de prijsvraag werkt.

Cor Rorije heeft om tien voor half twaalf Hetty van de Weg, de directeur van Bibliotheek Noord Veluwe aan de lijn. Ze kijken naar het jaarverslag 2019 en en zeker ook naar alle omschakelingen die de afgelopen maanden hebben plaatst gevonden.

Om 11:40u gaan Linda Seinstra en Cor Rorije kijken of er nog veel te melden is vanuit de EvenementeKalender. En horen we van Dr. Paul Roseboom welke veranderingen er zijn gedaan in het omgaan met Corona-patienten.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794