radio794

28 September in de Speuldeuze & Praotstoel794

ErikDaems mag tussen 9 en 10 uur deur de Limburgse streektaalmuziek zuuken.

Om 10 uur gaat Gert Roelofs achter de knoppen in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel. Daar zorgt hij dat de opnamen van week 39 in de uitzending komen. Cor Rorije heeft, als het mee zit, deze morgen 2deelnemers  van Roefeldag Vaassen die hem helpen bij de presentatie.

We beginnen eerst met een gesprek dat Cor Rorije deze morgen heeft met wethouder Cegerek van de gemeente Heerde. Zij is verantwoordelijk voor het circulair inzamelen van herbruikbare grondstoffen (voor de burgers als afval bekend).We hopen dan de laatste resultaten te horen van de nieuwe inzamelwijze per 28 augustus. En hopen antwoord te krijgen op de vraag waarom bewoners van bepaalde huurwoningen voor ouderen geen GFTbak hebben. Zij willen ook graag gescheiden inzamelen.

Daarna beginnen we aan de Roefeldag van Cor met 2 leerlingen van Basisscholen uit Vaaassen.  Deze razende reporters zullen op woensdagmiddag 25 september door Vaassen racen op 3 opnamen te maken. Zij zullen om de beurt technieker of interviewer zijn. Deze opnamen worden door Cor Rorije bewerkt naar een echt item voor de Praotstoel794. Het worden 3 bijzondere blokken nieuws op deze zaterdag.

Om 11:40u is Hetty Kolkman aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren.Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.