radio794

29 Februari in de Speuldeuze & Praotstoel794

Tussn 9 en 10 uur geet Erik Daems weer deur de streektaalmuziek neuzn um zien eign nummers uut te zuukn. Die dreeijt hie dan ok  en ’n paer nummers van Frans Niejnhuus (ondertiteling Nieuwenhuis) waoronder Kling Klang natuurlek.

Om 10 uur gaat Gert Roelofs zich vermaken met zijn collega’s en de knoppen in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel van RTV794.

Linda Seinstra gaat de dames van Women on Wheels te ontvangen in de studio om ons bij te praten over het fietsen in je vrije tijd voor vrouwen. Brenda Daanen is een fanatieke fietster die al veel kilometers heeft gereden.

Cor Rorije zal daarna de jongerenwerker van KoppelSwoe in Vaassen, Shèdy Abourayan, in de studio ontvangen voor een gesprek over heropstanding van jongerenavond bij Balai Pusat. Hij brengt een van de initiatiefnemers mee naar dit gesprek zodat we uit eerste hand de gedachten achter de herstart van de jongerenavonden kunnen horen.

Ook hopen we Michiel de Jong in de studio te ontvangen. Met hem willen wij graag praten over het Episch centrum in Epe (Was de Middenstip). Wat bezielt een ondernemer om een voormalig restaurant te kopen en er een hele andere gebruikswijze van te maken?

Van 1897 tot 2018 waren er geen Wolven meer op de Veluwe aanwezig volgens Evert de Jonge. Op onze vraag: Is dat zeker? Zal hij ook zeker een weldoordacht antwoord hebben. Maar ze zijn slim en kunnen zich goed schuil houden. Dus doorgangers kunnen ongemerkt wel een uitstapje gemaakt hebben vanuit Duitsland. We zullen dit deze zaterdag horen van de Jonge.

Om 11:40u is Hetty Kolkman natuurlijk weer aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794