radio794

3 juli in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems krig wat meer vakaansiegevuul en geet op zuuk in Drenthe nao wat nie-je meziekies, maer blif ok mooje olde conferences laoten heuren vanaf de vinyl LP’s.

Om tien uur gaat Gert Roelofs weer achter de knoppen zitten om de techniek te regelen bij de Praotstoel. Cor Rorije zit dan aan presentatietafel en praat de luisteraars bij over de verblijfplaats van Linda Seinstra. Zij is aanwezig op de “Wollige Landleven-fair” die voor de eerste keer wordt gehouden bij Kasteel Vosbergen.

Cor Rorije heeft om 11:00u Karien v.d.Berg van KoppelSwoe aan de telefoon. Zij is verantwoordelijk voor de zaken in Bloemfontein aan de Wetstraat in Vaassen. Wat kan zij vertellen over het zomer programma?

Dat is ook de telefonische vraag aan Kevin Bosch, de Buurtcaoch van de gemeente Heerde. De schoolvakanties komen er aan en wij zijn reuze benieuwd naar het vakantieprogramma 2021.

Cor sluit af met de berichten en de Agenda voor de komende week om 11:40u.

Kijk altijd op WWW.RTV794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen in de Praotstoel.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – 93,1 FM kabel – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.

 Kijk op www.facebook.com/praotstoel794

Hebt u berichten of informatie voor onze uitzending mail die naar Redactie@RTV794.nl ter attentie van de Praotstoel.