3 Oktober in de Speuldeuze en Praotstoel794

In de Speuldeuze hebbe wie de aoverieselse Streektaalmeziek onder ‘t vergrootglas. Erik Daems giet op zuuk nao de verschilln tussn de Kop van Aoveriesel via Salland nao Twente. Heur ie ‘t verschil? Nee? Dan doet wie ‘t andersumme!

Linda is dan live in Vaassen op het terras van IJssalon Roseboom om te praten met Karien van de Berg van KoppelSwoe over de ouderenGym in de 4 dorpen van de Gemeente Epe en over het Wijksteunpunt Bloemfontein in Vaassen.

Om 10:35u horen we vanaf de zelfde plek het bestuur van de Rossumdaerpers uit Vaassen, waarom nu al de stekker uit Carnaval 2021 is getrokken.

We bellen om 11:00u met John van Rees van Rees Outdoor Fit over het winterseizoen. Hoe zit dat eigenlijk in elkaar? Of is er geen verschil tussen winter en zomer tijdens de outdoor bezigheden?

Om 11:20u hebben wij Dr. Roseboom aan de lijn om ons bij te praten nu weer aan de deur rammelt. Wordt er al  weer gedacht om de Coronapraktijk in Wapenveld weer achter de hand te houden?

Berichten uit de weekkranten en de EvenementenAgenda om 11:40u door Cor Rorije

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794