radio794

30 Mei 2020 Speuldeuze & Praotstoel794

Op 30 Mei an de hand van de streektaalmezieklieste dwärs deur oonze preveensie. Cor Rorije zal in de Speuldeuze tussn 9 en 10e van Niekärk naor Beltrum en van Wenum-Wiesel töt Beneden-Leeuwen teegn kommen. In de conference blief wie in de buurte met Rudolf Sluyer in zien Sportstieve toer.

Tony van Dommelen stapt om 10 uur op de bok achter de knoppen van de Praotstoel.

We horen dan welke alternatieven er eventueel nog beschikbaar zijn om het wegvallen van de Zomeruitjes van KoppelSWOE op te vangen. En ook horen we dan de voorlopige plannen voor de winterperiode.

Om 10:35 horen wij René Blok die dan waarschijnlijk meer weet over het onthullen van het “Vlinder-monument” inEpe. Ook zal hij ons bijpraten over het inzaaien van bermen en kopakkers in de gemeente Epe.

Om 11:00u gaan wij in gesprek met de ecoloog van Waterschap Vallei & Veluwe, Robbin Buiging, over de bevergangen in de dijk tussen het Apeldoorns Kanaal en de Grift bij Vemde, op de grens tussen Epe en Heerde. Gelijktijdig hebben wij de beverdeskundige van de Zoogdierenvereniging, Vilmar Dijkstra, aan de lijn om zijn visie op dit gebeuren te verwoorden.

Om 11:30u praten we even bij over de laatste voorbereidingen van de Radio PUP-Quiz “Beer, Blues & BBQ” die vanaf 19:30u wordt uitgezonden.

En natuurlijk de EvenementenAgenda om 11:40u door Linda Seinstra en Cor Rorije. De invloed van het Corona-virus op het verenigingsleven is duidelijk merkbaar.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794