30 november in Speuldeuze & Praotstoel794

Op disse zaoterdag de 30e november heurt wie ok hoe Erik Daems oonze lieste met Gelderse Streektaalmeziek uutzög. Hie hef beveurbeeld Bram uut Lunteren die verteld hoe alles geet daor. En natuurlek Boh Foi Toch, Dick van Altena en Tied Zat  de luu die de streektaalmuziek blieft anvuln en uutdraegen.

Om 10 uur neemt Tony van Dommelen de techniek over voor de Praotstoel. Hij zal dan zorgen dat de luisteraars onze vooruitblik kunnen volgen.

We beginnen om 10 uur met de mensen die zich zorgen maken om de Mantelzorgers in Epe en Heerde. Geritta Elskamp van Koppel-SWOE Epe en Linda Seinstra van de Plu Heerde en Esmé de With- projectleider Logeerzorg Epe-Heerde worden via de verschillende telefoons aan elkaar gekoppeld waardoor Cor Rorije met hen nkan praten over het doel van de Logeerzorg.

Het blok van 10:35u tot 10:56u is nog in onderhandeling.

Om 11 uur gaan we horen wat er dit jaar op de Kerstmarkt in Vaassen gebeurt. Zijn er veranderingen of blijft alles de komende jaren bij het oude?

Daarna is om tien voor half twaalf Epe on ICE weer aan de beurt om een overzicht te geven van alles wat tussen 13 december 2019 en 15 januari 2020 gebeurt op het Loeffpark in Epe

Natuurlijk heeft Hetty Kolkman ook nu om ongeveer 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken vanuit de studio.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794