radio794

31 juli in de Speuldeuze en Praotstoel794

31 juli in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems mut disse keer heel goed zuukn naor de stukkies streektaalmeziek uut Braobant. Ie bint zo de Maas aover noe ’t waeter weer lége stiet. Maer hie vindt ’t wel.

Linda Seinstra gaat in gesprek met Eline van den Berg, de coördinator van WZU-Veluwe. Zij bespreken de uitslag van de vrijwilligers-enquete en kijken of er grote verschillen zijn tussen de locaties en hoe hecht de groep vrijwilligers is. Vooral nu na de Corona-pandemie.

We een opname die Cor Rorije deze week gemaakt heeft met Merdi van Essen van FysioHeerde over meer bewegen voor ouderen in de “speeltuin” van Brinkhoven.

De vernieuwde Corona-regels het laten het niet toe, dus wordt er niet op een camping rond gestruind. Daarom kijken we in de doos met verhalen van de Schriefwedstriedn van afgelopen 5 jaren of laten een verhaal van de CD VERDAN van 2005 horen.

We hopen dat we dan een opname of een live gesprek te hebben met Susanne Tuinman van Koppelswoe over de vacaturebank bij EpeDoet!.

Kijk altijd op WWW.RTV794.NL voor de laatste informatie over wijzigingen in de Praotstoel.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – 93,1 FM kabel – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

Hebt u berichten of informatie voor onze uitzending mail die naar redactie@rtv794.nl  ter attentie van de Praotstoel.