5 december in de Speuldeuze en Praotstoel794

In disse Speuldeuze op Sunterklaos-dag is Limburg veur Erik Daems de de plekke veur zien zuuktoch in de streektaalmeziek. Hie zal o.a. Beppie, Kraft, Gerard Reinders, Benny Neyman en Ed Gravé teegn kommen.

Vanaf 10 uur is Gert Roelofs weer achter de knoppen gaan zitten en dan hopen wij het volgende te kunnen doen!

Om 10:10u, hebben wij een opname die gemaakt is door Cor Rorije met Sociaalwerker Fabienne Zoetbrood van KoppelSwoe in Epe over de functie van Triton als steunpunt in Vaassensense wijk Heggerenk. Is het alleen maar een ontmoetingsplek voor de jeugd of gaat het breder? Is er naast de Groet & Ontmoet nog meer te doen in de wijk?

Om 10:35u is het gesprek dat Cor Rorije had met Rein van Wijngeeren de Stagiair van Heel Epe beweegt, die daar de campagne “Uniek Sporten” van de maand aan het voorbereiden is. Dit wordt een landelijk project met een pilot in de Stedendriehoek.

Om 11:00u Gaan we met Jan Scholten de voorzitter van de Vogelhoudersvereniging de Goudvink uit Epe praten over het 60 jarig bestaan in dit jaar. Hoe doe je dat met het Coronavirus om je heen? Wat betekend het voor de toekomst.

Om 11:20 gaan we bellen met Jan & Jan in Oene. Over hun expositieruimte die weer open gaat om iedereen van hun verzamelde werken te laten genieten. Dat betreft dan het glaswerk van Jan Warnaar en vooral de bootjes van Jan Sickmann.

Om 11:40u zijn weer de Agenda en de berichten aan de beurt en gaan wij weer verder om de volgende uitzending voor elkaar te krijgen.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794