radio794

5 Juni in de Speuldeuze en Praotstoel794

Erik Daems geet op zuuk in Limburg nao wat nie-je meziekies, maer blif mooje oldies in ere holn. Hele oldn!

Om tien uur stapt Gert Roelofs weer achter de knoppen om de techniek te regelen in de Praotstoel. Cor Rorije bezet de presentatie in het eerste en tweede uur.

Linda Seinstra is op speurtocht in de gemeente Epe. Zij gaat om 10 uur in Epe kijken bij een van de middenstanders hoe het voelt om na de Lockdown weer aan de slag te zijn.

Om 10:35u gaat Cor praten met Dikkie Huiskamp, de voorzitter van het Cultuurhistorisch Museum in Oene. Zij hebben een audiotoer laten maken om de Coronaproblemen op te vangen. Daar wil Cor alles van weten en ook over de geplande exposities voor dit jaar.

Na 11:00u gaat Cor horen wat de voorzitter van de Hof van Cramer, Frans Dubois in Wapenveld, vind van de bouwplannen van de nieuwe Hof van Cramer in het centrum van het dorp.

Linda Seinstra is op haar speurtocht in de gemeente Epe aangekomen in Emst om ook hier te kijken bij een van de middenstanders die na de Lockdown weer aan de slag is gegaan.

Cor sluit af met de berichten en de EvenementenAgenda om 11:40u.

Kijk altijd op WWW.RTV794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen in de Praotstoel.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – 93,1 FM kabel – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma.

 Kijk op www.facebook.com/praotstoel794

Hebt u berichten of informatie voor onze uitzending mail die naar Redactie@RTV794.nl ter attentie van de Praotstoel of rechtstreeks naar praotstoel794@gmail.com .