5 september in de Speuldeuze en Praotstoel794

In disse Speuldeuze gaot ze kiekn in de Limburgse Streektaalmeziek. Daor haopt wie ok weer nieje artiestn teegn te kommen.

Om 10 uur is het weer tijd dat Tony van Dommelen weer achter de knoppen gaat zitten om de techniek van de Praotstoel te beheren. Linda dan wat te doen bij haar werkgever zodat Cor Rorije vol aan de bak moet. Hij gaat eerste praten met Fennie Tiemens en  Marie-José Andringa-Zalmann over de voortgang bij het Alzheimer Café in Heerde.

Om 10:35 gaan we weer twee telefoonlijnen aan elkaar knopen zodat we met de managers van Brinkhoven en Rehoboth kunnen spreken over de laatste berichten over de gunstige Coronatesten bij de twee instellingen.

Om 11:00u heeft Cor de voorzitter van Sportvereniging Gazelle uit Oene aan de telefoon. Hij gaat dan met Stephan de Bruin praten over het 75jarig jubileum dat dit jaar niet gevierd kan worden. Maar ook praten ze over de wisselingen in het bestuur van de club en de strakke schema’s om veilig te kunnen sporten.

Om 11:20u hopen we nog contact te hebben met René Blok over de World Cleaning Day op zaterdag 19 september in onze regio.

Cor Rorije is om 11:40u klaar om de EvenementenKalender door te nemen en alle berichten over nieuwe uitvoeringen in de komende weken

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen.  De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794