nieuws

61ste Avondwandelvierdaagse Epe van 28 mei t/m 31 mei 2024

In de week van 28 t/m 31 mei zullen weer ruim 1000 deelnemers op pad gaan voor vier heerlijke avonden wandelen in de bossen van Epe. Dan vindt namelijk de Avondwandelvierdaagse weer plaats in Epe. De voorinschrijving vindt plaats op WOENSDAG 22 mei a.s. in ons verenigingsgebouw, Lohuizerweg 18 te Epe van 19.00 tot 20.00 uur. Start- en Finishlocatie is vanaf MFC Kleurrijk “De Buurthoeve”, Wachtelenbergweg 19 te Epe. Nieuw: Online Inschrijven nu ook voor individueel wandelaars!!

Deelnemers hebben de keuze voor 4 maal 5 km of 4 maal 10 km. De grootste groep deelnemers wordt dit jaar ook weer gevormd door de basisscholieren van alle scholen uit Epe, Oene en Emst. Daarnaast zijn trouwe klanten de Woonvormen in Epe. Nieuw in dit gezelschap is de Sportclub hart for her Epe. Maar ook u, als individuele wandelaar bent van harte welkom !! Juist dit jaar hebben we de wens, om de daling een halt toe te roepen van deze groep wandelaars en zien we graag een lichte stijging. Dus inwoners van Epe, Oene en Emst, trek uw wandelschoenen aan en kom snel genieten van de mooie bossen die Epe rijk is!!

Voor de kosten hoeft u het niet te laten!! Online betaalt u slechts € 4,50 !! Tijdens de voorinschrijving op woensdag 22 mei a.s. betaald u € 5,00 voor vier heerlijke avonden wandelen in de bossen van Epe en omgeving. Schrijft u in op de openingsavond dinsdag 28 mei, dan betaald u € 6,00

Ook dit jaar zal Albert Heijn Epe op woensdagvond en donderdag weer zorgen voor een traktatie. De traktatie zal ook dit jaar een gezonde traktatie zijn!!. Op de woensdag een flesje water aan het begin van de route. Heel Epe Beweegt, het sportplatform van de gemeente Epe is ook van de partij tijdens de Avondvierdaagse. Zij willen iets toevoegen rondom het thema gezonde voeding en sporten. De avondvierdaagse is een perfect evenement om hier op in te haken. Zij zullen op donderdag avond langs de route staan met drinkwater en een appel gesponsord door Albert Heijn Epe.

Mogen wij u ook dit jaar begroeten aan de start? De deelname staat open voor een ieder vanaf vier jaar. Het is beslist niet zo, dat men lid moet zijn van een wandelsportvereniging of wandelsportbond, om deel te nemen aan de Avondvierdaagse. De vereniging stelt het zelfs prijs, dat ook veel niet-leden deelnemen en op deze manier kennis maken met de wandelsport. Trouwens voor velen is de Avondvierdaagse de eerste kennismaking met de wandelsport. Ook buurten, verenigingen, clubs, families etc. zijn van harte welkom!!

Wij wensen u alvast veel wandelplezier!!

Het bestuur, van de Wandelsportvereniging “WIOS Epe”.