7 november in de Speuldeuze en Praotstoel794

In disse Speuldeuze is oonze streektaalmuziekspeurneuze, Erik Daems, onderweg in Grunn. Hier zal niet op de vlakte blieven. Want wielrenner Bauke Mollema hef hum de bârgen en daoln in oonze noordelijkste preveensie laotn sein. Hie vund Wia Buse, Erwin de Vries, Ede Staal, Alex Vissering, Martin Korthuis en  Bond tegen Harries.

Vanaf 10 uur is Gert Roelofs weer trugge in de studio dan hopen wij het volgende te kunnen doen!

We praten om 10:10u, met Leontine Heisen de communicatieadviseur van het Msfonds over de collecte week tussen 16 en 21 november. Over de bestedingen van de vorige collectes en natuurlijk over de Nationale MS Dag op 8 november.

Om 10:35u hopen wij dat Harry van de Ven, de directeur/bestuurder van woningstichting TRIADA aan de lijn te hebben om ons bij te praten over 2020. Is dit het jaar geworden waarin de achterstand kleiner is geworden? Of moet dat in 2021 en de jaren daarachter nog geburen? Halen wij deze achterstand ooit in?

Om 11:00u gaan we praten met een blije secretaris van wandelsportvereniging WIOS uit Epe. Zij bestonden op 18 oktober 60 jaar, en daar mogen zij best trots op zijn. Vlak bij een opheffing door te weinig leden, zijn zij weer een bloeiende club, die stappen maakt.

De Berichten uit de weekkranten en de EvenementenAgenda worden om 11:20u door Cor Rorije voorgelezen.

We praten om 11:40u nog even met Ruud Timmerman, over de aanpak van de zaken bij Apotheek Heerde, in deze 2e Coronagolf.  Ook nemen we andere zaken, zoals oude medicatie en extra service door, voor we het programma afsluiten na de vooruitzichten van Zaterdagsport.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. www.facebook.com/praotstoel794