radio794

8 februari 2020 in de Speuldeuze & Praotstoel794

Erik Daems mag tussen 9 en 10 uur deur de Grunneger streektaalmuziek zien veurkeur uutzuuken.

Om 10 uur blijft Erik achter de knoppen zitten in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel. Dan komen Arno Berghorst en Dirk Jan Beumer ons bijpraten over de laatste ontwikkelingen in Oene waar Oener Belang voor gaat. Het gaat dan over wegen en Hoogvliegers!

We hopen een aantal mensen van buurtschap ’t Loar in Vaassen in de studio te hebben of aan de telefoon. Zij hebben binnen kort een 25jarig jubileum.

Om 11 uur hebben we contact met de mensen van “Epe voor Epe”om te horen waar clubs  kunnen melden dat zij graag begunstigd willen worden met een mooi bedrag.

Daarna komt Fredie van Holst naar de studio als coördinator van Grip op de Knip om mensen op te roepen om Schuldhulpmaatje te worden.

Om 11:40u is Hetty Kolkman aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren. Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden