nieuwsradio794

9 november 2019 In de Speuldeuze & Praotstoel794

Um 9 uur de streektaalmeziek uut ’t Grunnegerlaand met dan weer met Erik Daems an de knoppen.

Daarna begint om 10:00u de Praotstoel met Gert Roelofs achter de knoppen. Daarin een gesprek dat Linda Seinstra heeft over het jubileumconcert dat de muziekvereniging Prins Bernhard uit Emst op 30 november zal uitvoeren. Rock in Harmony in de Hezenbrink met ondersteuning van Trademark en DJ Jurjen Weerts.

Tijdens een bijzondere vriendenavond van VIVO Veessen, op vrijdag 18 oktober kreeg een Gerard Bloem,  vanaf 2017 voorzitter van de vereniging, een Koninklijke onderscheiding opgespeld door Burgemeester Koops – Scheele.  Als muziekliefhebber, toneelspeler, regelaar en manusje van alles,  heeft hij jaren alles gedaan voor VIVO, de Eiermarkt en Veessen. Cor Rorije maakt een bijzondere opname met een man die met hart en ziel aan de muziek en het toneel, maar ook aan zijn IJsseldorp verbonden is.

Tussen 11:00u en ongeveer 11:45 is Cor Rorije op de Algemene begraafplaats aan de Tongerenseweg tijdens Poppy Day. We volgen dan de jaarlijkse herdenking die ’s morgens in Epe plaatsvind en ‘s middag in Vaassen op de begraafplaats.

Natuurlijk is Hetty Kolkman om 11:40u weer paraat met haar EvenementenKalender voor het weekend en de nieuwe week.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794