nieuws

Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi gemeente Epe 2022

Het programmaboekje voor het autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi is beschikbaar. Hierin vindt u een overzicht van de aanvangstijden, de poule-indelingen en het speelschema. U vindt het programmaboekje op de website www.schoolvoetbalgemeenteepe.nl.

Het schoolvoetbalstart op 30 maart a.s. bij s.v. Wissel met poule A. Deze club bijt het spits af en is gastheer van het koningsnummer van het schoolvoetbal, de jongenselftallen uit de groepen 7 en 8 trappen af om 13.30 uur.
Dezelfde dag spelen bij c.s.v. VIOS de 2e teams of schaduwteams eveneens uit de groepen 7 en 8. Aanvang van dit toernooi is om 13.30 uur.

Op 6 april is bij KCVO poule C aan de beurt, dat zijn de mixteams uit de groepen 5 en 6. Hier start het toernooi eveneens om 13.30 uur.

Bij v.v. Emst zijn op 13 april de meisjes uit de groepen 7 en 8 aan de beurt. In poule D trappen zij af om 13.30 uur.

Een week later, op 20 april, speelt poule E in Oene, bij v.v. Oene. De meisjesteams uit de groepen 5 en 6 zijn dan te gast op sportpark “de Hoge Kamp”, aanvang van dit toernooi is 13.30 uur.

Op 11 mei speelt poule F bij sv Epe. Bij sv Epe start het toernooi eveneens om 13.30 uur.

Op woensdag 1 juni wordt het toernooi in poule G afgewerkt bij EZC’84 te Epe. Het toernooi voor 5-tallen gemengd groep 1-2 start die middag om 13.30 uur.
De winnaars van poule A, poule C en poule D en van alle basisscholen uit de omliggende gemeenten mogen aantreden in de regiofinales. De regiofinales zijn de volgende stap naar het Nederlands Kampioenschap schoolvoetbal 2022.

Kijk voor meer informatie op onze website www.schoolvoetbalgemeenteepe.nl.