nieuws

Autoschadebedrijf De Wilde Schoolvoetbal Toernooi 2020

De schoolvoetbalcommissie heeft de organisatie van het Autoschadebedrijf De wilde Schoolvoetbaltoernooi bijna afgerond en alle toernooien maximaal voorbereid.

Helaas zijn de toernooien die plaats zouden vinden op 1 april inmiddels afgelast. Voor de overige toernooien geldt dat in het geval de maatregelen opgelegd vanwege het Corona virus ons dwingt om toernooien af te gelasten dan zullen wij dat zo spoedig mogelijk laten weten. De commissie volgt hierbij de door de overheid en KNVB afgegeven maatregelen. Voor alsnog (d.d. 16 maart 2020) gaat de commissie ervan uit dat de overige toernooien gespeeld kunnen worden.

Het wordt alweer de 16e keer dat de 8 organiserende voetbalverenigingen uit de gemeente Epe t.w. v.v. Emst, S.V. Epe, EZC ’84, KCVO, v.v. Oene, S.V. Vaassen, c.s.v. VIOS en S.V. Wissel, het Autoschade de Wilde schoolvoetbalkampioenschap van de gemeente Epe organiseren.

Trots zijn we op het feit dat er gezamenlijk weer een groot toernooi is georganiseerd door alle

8 voetbalverenigingen binnen de grenzen van de gemeente Epe die op een unieke wijze samenwerken. Hulde aan onze hoofdsponsor Autoschadebedrijf De wilde en subsponsor de Rabobank die dit toernooi financieel mogelijk maken. Daarnaast alvast dank aan de EHBO en vele vrijwilligers die meewerken om een volwaardig schoolvoetbaltoernooi op poten zetten.

Opnieuw prijzen wij ons gelukkig dat we ook dit jaar met een goed gevuld deelnemersveld het toernooi kunnen afwerken. Een teken aan de wand, dat het schoolvoetbaltoernooi nog jaarlijks door iedereen gewaardeerd wordt. Als organisatie kunnen we ons geen mooier compliment wensen. Dank daarvoor.

We zouden starten op 1 april a.s. bij s.v. Wissel met poule A. met de jongenselftallen uit de groepen 7 en 8 en bij c.s.v. VIOS de 2e teams of schaduwteams eveneens uit de groepen 7 en 8.

Helaas hebben wij deze toernooien om de bekende redenen inmiddels moeten afgelasten.

Hierdoor starten we nu op 8 april bij KCVO, de C poule is dan aan de beurt, dat zijn de mixteams uit de groepen 5 en 6. Hier start het toernooi om 13.30 uur. Bij v.v. Emst zijn op 15 april de meisjes uit de groepen 7 en 8 aan de beurt. In poule D trappen zij af om 13.30 uur. Een week later, op 22 april, speelt poule E in Oene, bij v.v. Oene. De meisjesteams uit de groepen 5 en 6 zijn dan te gast op sportpark “de Hoge Kamp, aanvang van dit toernooi is 13.30 uur. Op 20 mei speelt poule F bij sv Epe. Bij sv Epe start het toernooi om 13.30 uur. Op woensdag 3 juni wordt het toernooi in poule G afgewerkt bij EZC’84 te Epe. Het toernooi voor 5-tallen gemengd groep 1-2 start die middag om 13.30 uur.

De winnaars van poule A, poule C en poule D en van alle basisscholen uit de omliggende gemeenten mogen op 13 mei aantreden in de regiofinales. De regiofinales zijn de volgende stap naar het Nederlands Kampioenschap schoolvoetbal 2020 en vinden dit jaar plaats bij

SV Vaassen.

Mocht het zeer slecht weer zijn op één van de speeldagen of dat er andere redenen zijn waardoor de organisatie genoodzaakt is om (een) toernooi(en) af te gelasten, dan kan de organisatie besluiten om een andere datum vast te stellen of om het toernooi definitief af te gelasten.