nieuws

Bellen blazen bij Boeken en Babbels

De Boeken en Babbels bijeenkomst van vorige week was weer een groot succes. 18 kinderen met ouders en grootouders waren in de bibliotheek in Vaassen voor het thema Spelen met je kind.

Gastdocent Christien deed verschillende spelletjes met de kinderen, zoals bellen blazen en bellen vangen. Dat zorgde voor veel plezier! Daarnaast werden er armbandjes gemaakt, stickers geplakt en gespeeld met ballonnen.

Christien vertelde de (groot)ouders dat spelen, leuke dingen doen en praten met je kind belangrijk is voor de veilige hechting. De aanwezige (groot)ouders kregen informatie maar gingen vooral zelf actief bezig.

Vrijdag 17 mei is de volgende Boeken en Babbels in de bibliotheek in Vaassen. Het thema is dan Muziek op Schoot, met Lydia Olsthoorn op haar accordeon. Boeken en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek uurtje voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 0 – 4 jaar, georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe en Koppel-Swoe. Kom samen met je (klein)kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Bellen blazen in de bieb bij Boeken en Babbels in Vaassen