Beren veroveren Witte Berken Natuurhotel

De eigenaars van Witte Berken Natuurhotel bleven niet bij de pakken zitten na de recente sluiting van hun restaurant en deden een bijzondere oproep aan hotelgasten en buurtbewoners om hun knuffelberen langs te brengen en hen zo een gezellig kerstverblijf te bieden in het Hotel.

Toen eigenaresse Margreet de ochtend na de aankondiging van de sluiting van de restaurants in de lobby kwam, zag ze dat één van de gasten een teddybeer een plaatsje had gegeven in één van de stoeltjes. Daardoor kwam ze op het idee om een oproep te doen aan de buurtbewoners om hun beren langs te brengen zodat de teddybeer gezelschap kreeg. De lege stoelen in het restaurant zijn niet meer leeg, veel gezelliger. Deze oproep kreeg al heel wat bijval en inmiddels beleven zo’n twintigtal beren hun kerstvakantie in het Hotel.

Margreet Paauwe-De Vries: “In deze tijden kunnen we allemaal wel wat positiviteit gebruiken. De teddyberen bezorgen zowel onze gasten, ons personeel als de buurtbewoners een lach op het gezicht. De beren beleven allerlei avonturen hier in het Hotel. Via sociale media laten we iedereen meegenieten van de beregezellige taferelen. ”

Witte Berken Natuurhotel

Jan en Margreet Paauwe hebben in de lente van 2021 het hotel overgenomen en na een renovatie ontvangt het hoteliersgezin gasten in het vernieuwde 4* hotel en restaurant met de belofte ‘proef en ontdek de natuur’. Witte Berken Natuurhotel is de plek om te ontspannen en actief te zijn in de natuur.

www.witteberken.nl