bibliotheek epe

Bibliotheek Noord-Veluwe – 20 maart Walk&Talk Epe: Grip op emoties

20 maart Walk&Talk Epe: Grip op emoties

Met Walk&Talk biedt de Bibliotheek Noord-Veluwe werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten. De Walk&Talk bijeenkomst van 20 maart bij de Bibliotheek in Epe heeft  als thema: Grip op emoties.  Want ontslagen worden en werk zoeken is ook een emotioneel proces! Aafke Hoekstra de Jong uit Epe, van Cura, praktijk voor stressmanagement, houdt de inleiding. Zij is o.a. stress counselor.

Na de informatie van Aafke Hoekstra-de Jong kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Epe en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Epe is te vinden aan Stationsstraat 16, 8161CR Epe.

Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand, van 9.30 – 11.30 uur. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips en suggesties die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Want werk zoeken hoef je niet alleen te doen!