bibliotheek Noord-Veluwe – uitreiking prijzen

Uitleenpunt Oene van bibliotheek Noord-Veluwe reikt prijzen uit

Op zaterdag 14 oktober werd er in het Kulturhus in Oene een hobby- en huishoudmarkt gehouden.

Deze dag waren ook de vrijwilligsters van het uitleenpunt Oene van de bibliotheek Noord-Veluwe aanwezig om het dorp bekend te maken met het uitleenpunt in het Kulturhus.

Leden van de bibliotheek kunnen in het Kulturhus op maandagmiddag tussen 15.30 en 16.30 uur en op dinsdagavond tussen 18.30 en 19.30 uur boeken lenen. Er zijn boeken aanwezig voor elke leeftijdsgroep, van jeugd t/m volwassenen. Ook groot letterboeken zijn voorradig. Boeken kunnen ook besteld worden via de website www.bibliotheeknoord-veluwe.nl en afgeleverd worden bij uitleenpunt Oene. Jeugd t/m 17 jaar kan gebruik maken van een gratis lidmaatschap.

De vrijwilligsters hadden 14 oktober een prijsvraag georganiseerd, waaraan door veel bezoekers van de hobbymarkt is deelgenomen. Het raden van het aantal bladzijden van de dwarsligger Pluche, geschreven door Femke Halsema, bleek nog niet zo gemakkelijk te zijn. Toch waren er – zowel bij de jeugd als bij de volwassenen – een aantal goede antwoorden. Bij de volwassenen werden er prijzen gewonnen door de dames Wubs, Veldhoen, Van Ballegooi en Van de Waal. Bij de jeugd gingen de prijzen naar Anne de Bruin, Lisanne Veldhuis en Lieke Vos [zie foto]. De prijzen werden uitgereikt door Veronica Verbeek van het uitleenpunt Oene.

De vrijwilligsters van het uitleenpunt ontmoeten u graag op de maandagmiddag of dinsdagavond!