Bibliotheek NoordVeluwe – Succesvol solliciteren bij Walk&Talk Epe

Maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden in de bibliotheek

Dinsdag 16 april is Eline Sluys, van Eline Sluys coaching & training, te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe. Eline Sluys is coach, trainer en auteur. Ze helpt mensen om de ontspannen, effectieve, zelfverzekerde versie van zichzelf te zijn. Van haar hand verschenen Succesvol solliciteren voor introverte mensen en Het laatste zelfhulpboek. Voor meer info: www.elinesluyscoaching.nl . Bij de Walk&Talk bijeenkomst gaat Eline Sluys in op het onderwerp “Succesvol solliciteren zonder jezelf te verkopen, het kan!”. Veel mensen vinden het lastig om zichzelf te zijn tijdens sollicitatiegesprekken. Ze worden zenuwachtig van het idee dat ze beoordeeld worden of dat ze zichzelf moeten verkopen. Dat maakt dat ze verkrampen en onnatuurlijk gedrag gaan vertonen. Herken je dat? Er is hoop! Je kunt ook tijdens een sollicitatiegesprek de ontspannen versie van jezelf zijn. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het verband tussen je gedachten, gevoel en gedrag, mindset en effectief communicatiegedrag.

Na de informatie van Eline Sluys kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR in Epe. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk–de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html