bibliotheek epe

Bibliotheek NoordVeluwe Hulp nodig bij installatie VakantieBieb-app? Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Noord-Veluwe

Hulp nodig bij installatie VakantieBieb-app?

Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Noord-Veluwe

Op 1 juni start de VakantieBieb voor kinderen en jongeren, per 1 juli komen daar ook de e-books voor volwassenen bij. In het digitale spreekuur van de Bibliotheek Noord-Veluwe in juni is er speciaal aandacht voor de Vakantiebieb, het zomerse cadeautje van de bibliotheek. Met de VakantieBieb-app neem je 50 e-books overal met je mee. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief.

Ook voor meer informatie over het verdere digitale aanbod van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen leden terecht bij het Digitale spreekuur. Het digitale aanbod bestaat naast de Vakantiebieb uit het normale e-book aanbod van ruim 20.000 titels,  de LuisterBieb en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media. Ook leden die hulp nodig hebben bij het aanmaken van het e-book- en LuisterBieb-account, het lenen van e-books of luisterboeken of het downloaden van de Iguana app kunnen terecht bij het Digitale spreekuur. Als lid van de Bibliotheek is het lenen van e-books en luisterboeken gratis!

Digitaal spreekuur

Iedere maand is er een Digitaal Spreekuur in iedere gemeente van het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Het is de bedoeling dat bezoekers hun eigen tablet, smartphone of, voor vragen over e-readers, hun eigen e-reader en laptop meenemen.

Het Digitaal Spreekuur is geen cursus, bezoekers kunnen zo aanschuiven en koffie/thee en wifi zijn gratis.

De komende spreekuren zijn:

maandag 3 juni Hattem, dinsdag 4 juni Elburg, woensdag 5 juni Heerde, donderdag 6 juni Epe en vrijdag 7 juni Wezep, steeds van 14.00 – 17.00 uur.