bibliotheek epe

Bibliotheek NoordVeluwe – Maak gratis kennis met de Bibliotheek Noord-Veluwe

Maak gratis kennis met de Bibliotheek Noord-Veluwe

Drie maanden lang, onbeperkt genieten van boeken, cursussen en andere leuke activiteiten in de Bibliotheek

 Voor iedereen die kennis wil maken met de Bibliotheek Noord-Veluwe: Dit is je kans! Van 15 maart t/m 15 april 2017 kan je jezelf opgeven voor Gratis BIEB. Via gratis BIEB ben je 3 maanden lang gratis en vrijblijvend lid van de Bibliotheek.

Nooit uitgekeken
Via het lidmaatschap van de Bibliotheek Noord-Veluwe heb je toegang tot de uitgebreide boekencollectie, duizenden e-books, online cursussen en andere activiteiten in de Bibliotheek.  Leer bijvoorbeeld een nieuwe taal, lees over time management, doe inspiratie op voor je volgende vakantie of ga aan de slag met gezonde voeding. In de Bibliotheek ben je nooit uitgekeken.

Activiteiten in het vooruitzicht

Kasper van Kooten in Heerde (17 maart) of Annejet van der Zijl in Elburg (23 maart), samen met organisaties in het werkgebied zorgt Bibliotheek Noord-Veluwe voor culturele activiteiten. Iedere maand zijn er e-bookspreekuren en tabletcafés voor vragen op digitaal gebied. Er zijn taalpuntspreekuren voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven, spreken of luisteren en er zijn Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Ook zijn er trainingen digitale vaardigheden. Meer weten? Kijk op www.bibliotheeknoord-veluwe.nl

Aanmelden

Deelnemen aan Gratis BIEB kan via www.gratisbieb.nl of rechtstreeks bij de Bibliotheek Noord-Veluwe.