bibliotheek epe

Bibliotheek NoordVeluwe -Nicole Gorseling bij Walk&Talk Epe

Walk&Talk, koffiepauze voor werkzoekenden in de bibliotheek

Dinsdag 19 maart is Nicole Gorseling  te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe. Nicole Gorseling heeft na 12 jaar in loondienst de stap gemaakt om ondernemer te worden. Inmiddels heeft ze 4,5 jaar een eigen blog en is ze werkzaam als zzp’er op het gebied van marketing en communicatie. Nicole vertelt over haar ervaringen en aan welke zaken je moet denken.

Na de informatie van Nicole Gorseling kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR in Epe en duurt van 9.30 – 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand.