nieuws

Bibliotheek NoordVeluwe – Nog dit jaar Spaans spreken? Volg een online cursus van de Bibliotheek!

Nog dit jaar Spaans spreken? Volg een online cursus van de Bibliotheek!

 Als lid van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunt u ieder jaar gratis twee online cursussen volgen. Deze cursussen volgt u in eigen tijd en tempo in een online omgeving. Dus wilt u dit jaar nog Spaans leren spreken? Volg dan de online cursus Spaans in twee weken. Of kiest u voor een cursus Digitale fotografie, een cursus Breinleren, een cursus Powerpoint of een van de vele andere cursussen? Bekijk het totale aanbod via www.onlinebibliotheek.nl/cursussen.

De online cursussen maken deel uit van het digitale aanbod van de Bibliotheek Noord-Veluwe, dat verder bestaat uit e-books, LuisterBieb en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media.

Bibliotheekleden die meer informatie willen over de online cursussen of de andere onderdelen van het digitale aanbod of die hulp nodig hebben bij het aanmaken van een account, het downloaden van de app of het gebruik van de e-books, LuisterBieb of de online cursussen kunnen terecht bij het Digitale spreekuur in de Bibliotheek Noord-Veluwe.

 

Digitaal spreekuur

Iedere maand is er een Digitaal Spreekuur in iedere gemeente van het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Dat spreekuur is ook voor vragen over het oplossen van kleine problemen en tips en trucs voor tablets. De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Het is de bedoeling dat bezoekers hun eigen tablet, smartphone of, voor vragen over e-readers, hun eigen e-reader en laptop meenemen.

Het Digitaal Spreekuur is geen cursus, bezoekers kunnen zo aanschuiven en koffie/thee en wifi zijn gratis.

De komende spreekuren zijn: donderdag 1 november Epe, vrijdag 2 november Wezep, maandag 5 november Hattem, dinsdag 6 november Elburg en woensdag 7 november Heerde, steeds van 14.00 – 17.00 uur.