bibliotheek epe

Bibliotheek NoordVeluwe – Nut van vrijwilligerswerk voor werkzoekenden bij Walk&Talk Epe

Nut van vrijwilligerswerk voor werkzoekenden bij Walk&Talk Epe

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij bibliotheek Noord-Veluwe

Op 19 december zal Marijke van Welzen, oud-HRM manager en oud-directeur van het Voerman Museum, uitleggen waarom vrijwilligerswerk belangrijk kan zijn bij de zoektocht naar werk en hoe je vrijwilligerswerk het beste op je CV kunt vermelden.

Marijke van Welzen is in Epe spreker bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Ze heeft ervaring als werkgever van vrijwilligers en is zelf ook actief als vrijwilliger. Marijke van Welzen zal ingaan op de voordelen van vrijwilligerswerk en ook benoemen waar je tegenaan kunt lopen als je werk zoekt en vrijwilligerswerk gaat doen. De rechten en plichten van vrijwilliger én werkgever worden besproken.

Na de informatie van Marijke van Welzen kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Epe en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Epe is te vinden aan Stationsstraat 16, 8161CR Epe.

Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.