bibliotheek epenieuws

Bibliotheek NoordVeluwe – Suzanne Tuinman bij Walk&Talk Epe

Walk&Talk, koffiepauze voor Werkzoekenden in de bibliotheek

Dinsdag 19 februari is Suzanne Tuinman te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe. Suzanne Tuinman is werkzaam als sociaal werker bij Koppel-Swoe. Hierbij richt zij zich op alles wat te maken heeft met vrijwilligerswerk in de gemeente Epe. Deze ochtend vertelt Suzanne over vrijwilligerswerk en de verschillende mogelijkheden hiervoor in de gemeente.

Na de informatie van Suzanne Tuinman kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR in Epe en duurt van 9.30 – 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand.